Rättsligt Meddelande

Varje gång du använder denna webbplats kommer du att bli bunden av dåvarande sekretesspolicy och du bör se över denna text varje gång du använder webbplatsen för att försäkra dig om att du är bekväm med det.

Personuppgifter som du lämnar kommer att hållas i en fil under ansvar av TANDASEN.COM ("TANDASEN") när det gäller prestanda och verkställighet av köp och försäljning kontrakt över produkter som du har köpt, eller något annat avtal mellan dig och oss; sköter dina önskemål, och; ge dig information om produkter, inklusive, med avseende av ovannämnda produkter, skicka kommersiella meddelanden via e-post eller på något annat motsvarande elektroniska kommunikationsmedel (såsom SMS) samt telefonsamtal. Du kan ändra dina inställningar för att ta emot sådana meddelanden genom att skicka ett e-mail till info @ tandasen.com så att vi kan ändra dina inställningar.

I händelse av att du underlätta personuppgifter för tredje part ska du vara ansvarig för att informera om användningen av sådana uppgifter och erhålla relevant uttryckliga samtycke. I händelse av att du har köpt en produkt, då personuppgifter för den tredje part som du lämnar ska användas för följande ändamål:

- hantera för leveransen och / eller verifiering av korrekt mottagande av motsvarande produkt och;

- delta i någon fråga eller förslag som du kan formulera för nämnda produkt.

TANDASEN, som ansvarar för ärendet, åtar sig att mantain dina personuppgifter konfidentiellt och att säkerställa utövandet av din tillgång, rättelse, annullering och invändningar rättigheter genom att skicka ett brev till ovan angivna adress till uppmärksamhet "función LOPD" eller med hjälp av en e-post skickas till info @ tandasen.com ger i båda fallen en kopia av ditt ID-kort, pass eller annan giltig handling som identitetsbevis. I händelse av att du skulle besluta att utöva ovan nämnda rättigheter och du skulle ha gett oss en e-postadress som en del av nämnda personuppgifter, kommer vi att uppskatta om du kunde också uttryckligen informera om sådan omständighet som indikerar den aktuella e-post adress för vilken rätten till tillgång, rättelse, annullering och invändning utövas.

Användaren (du) garanterar härmed att de personuppgifter som lämnas är sant och korrekt och åtar sig att anmäla eventuella ändringar eller ändring till densamma. Någon förlust eller skada till platsen eller den person som ansvarar för webbplatsen eller någon tredje person genom att tillhandahålla felaktiga, oriktiga eller ofullständiga uppgifter om registreringsformulären kommer att vara exklusiv användarens ansvar.

Småkakor

Vi använder cookies på denna webbplats, små textfiler med information om din navigering på denna sajt, vars huvudsyfte är att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Genom att acceptera denna integritetspolicy samtycker du till användning av cookies som används i denna webbplats och som beskrivs på den tidigare angivna sidan.

Cookies används på webbplatsen, för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Cookien identifierar datorn och gör platsen för att komma ihåg dina personliga inställningar. Cookies används också för statistiska ändamål.

Du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när en cookie ska aktiveras. Detta gör att du kan avvisa användning av någon cookie eller att berätta för din webbläsare för att radera cookies i slutet av ditt besök. Eftersom vissa cookies är nödvändiga för kundvagnar ska fungera korrekt kan webbplatsen inte användas om cookies inte är tillåten.